Aquatimer Chronograph

IWC aquatimer chronograph
Door gebruik te maken van een 4 milimeter brede duikring (in het Engels “the Bezel”) heeft de IWC Aquatimer Chronograph een hel stoer uiterlijk gekregen en dit zal de liefhebbers van duikhorloges zeker aanspreken. Ook de waterdichtheid tot 120 meter maakt deze IWC een echt duikershorloge.

Maar ook voor de liefhebbers van IWC horloges die zelf niet duiken is dit horloge een mooie toevoeging voor hun collectie. De Aquatimer Chronograph is een meesterwerkje dat niet misstaat onder een pak of als je casual gekleed gaat.  Vooral met de stalen band heeft dit horloge een uitstraling die eigenlijk bij elke gelegenheid past.

IWC Aquatimer Chronograph maakt gebruik van Super-Luminova

Om je goed en veilig te informeren over de versteken duiktijd tijdens je duiken heeft IWC Schaffhausen gebruik gemaakt van Super-LumiNova®* oplichtende coating. Deze speciale coating maakt het mogelijk dat je onder de verschillende lichtinvalhoeken altijd goed kunt zien hoe laat het is en hoe lang je al onder water bent. Voor de “niet duikers” werkt deze functie natuurlijk ook perfect in het donker

De speciale gele kleur op het eerst kwart van de bezel is één van de kenmerken van de Aquatimer modellen. Door de kleurkeuze is deze tot op grote diepte zichtbaar omdat geel onder water het langste zichtbaar is. (Voor de nieuwere modellen kun je ook kiezen uit de kleuren combinatie blauw en wit)

Klik >>> IWC Aquatimer Chronograph Mens Watch IW3767-08IWC Aquatimer Chronograph

De kleuren voor de overige wijzerplaten en de wijzers zijn in harmonie met wijzerplaat en de duikersring. Wit en geel samen met zwart maken het horloge af. Naast het roestvast stalen bandje kun je ook kiezen om en rubber band er op te zetten in de kleuren blauw of zwart.

Nieuwe sluiting op IWC Aquatimer Chronograph

Om er voor te zorgen dat je Aquatimer goed om je pols zitten hebben de laatste modellen ook nog een sluiting die dubbel gezekerd is. (Website IWC Aquatimer Chronograph)

Specificaties:
Kast:
Staal 15 mm x 44 mm

Uurwerk:
Caliber 79320 – 25 Edelstenen Mechanische Chronograph (Zelf opwindend)

Energie reserve:
44-uur bij volle oplading

Wijzerplaat:
Datum en dag, kleine seconden wijzerplaat
Lichtgevende details op de wijzers, wijzerplaat en duikersring

Glas:
Safier glas, convex anti-reflecterende coating aan binnen- en buitenkant

Waterdicht:
12 bar (120 mtr)

Band met “quick-change system” dat samen met Cartier ontworpen is.

Olaf

Al meer dan 35 jaar is Olaf fanatiek verzamelaar van horloges. Op zijn 6de de trotse pauw van de school met zijn eerste "Casio met een echte rekenmachine", wat voor die tijd revolutionair was. Nu schrijft hij over uurwerken, exclusieve horloges en wereldmerken. - (En hij rookt een goede sigaar op zijn tijd) By Olaf uurwerken

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterPinterestGoogle Plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.